Het programma van ons symposium op 7 december is bekend! Met presentaties van onderzoeken binnen en buiten de AWGL en veel ruimte voor netwerken.

Een gezonde leefomgeving is belangrijk, het voorkomt ziekte en kan zelfs gezondheid bevorderen. Dat is belangrijk voor iedereen. Een gezonde leefomgeving kan ook bijdragen aan het terugdringen van gezondheidsverschillen. Juist voor kwetsbare inwoners is het waardevol als de directe leefomgeving gezond is.

Gedurende ons symposium gaan we in op de uitdagingen die onderzoek doen onder kwetsbare inwoners met zich meebrengt. En hoe we daar in onze onderzoeksprojecten oplossingen voor zoeken. Ook zoeken we inspiratie bij collega’s. Verder komen de laatste inzichten uit onze onderzoeksprojecten ruim aan bod. En op onze netwerkmarkt laten we je graag kennis maken met alle facetten van ons aanbod en de deelnemers aan de AWGL. Ook heb je daar ruim gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Datum: donderdag 7 december
Tijd: 12.30 tot 17.00 uur
Locatie: Cursus- en vergaderlocatie Domstad (dichtbij station Utrecht Centraal)

Kijk in onze kalender voor het volledige programma en om je in te schrijven.

Het symposium is exclusief voor medewerkers van GGD’en, universiteiten, hogescholen en het RIVM die zich bezig houden met het onderwerp Gezonde Leefomgeving.

 

Oktober 2023

Wil je graag up-to-date blijven met alle nieuwtjes, schijf je dan hier in!