Heb je een onderzoeksidee waarvoor je ondersteuning zoekt? Doorloop dan de onderstaande stappen. Je ontvangt ongeveer een maand na het indienen bericht of de Academische Werkplaats Gezonde Leefomgeving jouw financieringsaanvraag honoreert.

Let op: we nemen uitsluitend aanvragen van GGD'en in behandeling.

Stappenplan 

  1. Lees of je voldoet aan de voorwaarden voor ondersteuning van jouw onderzoeksproject of desktopstudie.
  2. Neem (ruim vóór de deadline voor de volgende call) contact op met de coördinatoren om je idee te bespreken. Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  3. De coördinatoren kunnen je al direct een projectmentor toewijzen om je te ondersteunen bij het uitwerken van je idee, het opstellen van het voorstel of bij het vinden van een kennispartner.
  4. Werk - in overleg met je kennispartner(s) - het idee uit tot een voorstel. Gebruik voor de beschrijving van het voorstel ons format voor een onderzoeksproject of dat van een desktopstudie (zie downloads). Houd hierbij rekening met de genoemde voorwaarden.
  5. Lever je begroting aan in ons format voor de begroting (zie downloads).
  6. Vul onderstaand formulier in en upload: 
  • je voorstel als pdf, ondertekend door je DPG;
  • je voorstel in Word;
  • je begroting;
  • eventuele overige bijlagen.

Aanvraag indienen

Dit verplichte veld is nog niet ingevuld. Vul hier je naam in.
Dit verplichte veld is nog niet ingevuld. Vul hier je achternaam in.
Dit verplichte veld is niet (goed) ingevuld. Voer een geldig e-mailadres in, bijvoorbeeld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maak een keuze
Dit verplichte veld is nog niet ingevuld. Om jouw aanvraag in te dienen hebben we jouw .... nodig.

Dit formulier wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.