Van het idee tot het uitwerken van een voorstel, en van de uitvoering tot de rapportage en communicatie achteraf. Er komt veel kijken bij een onderzoeksproject. We helpen je graag. Ieder projectteam krijgt daarom een ervaren mentor toegewezen. Jullie zijn gedurende de hele looptijd van het project aan elkaar gekoppeld. De mentor is in de uitvoeringsfase onderdeel van de begeleidingscommissie van het project. De mentor is uitdrukkelijk niet de wetenschappelijke begeleider, hiervoor ga je de samenwerking met een kennisinstelling aan. 

'Ik help onderzoekers graag bij het uitwerken van hun voorstel, de uitvoering en de rapportage van hun project. Is iemand op zoek naar een samenwerkingspartner? Dan verbind ik ze met wetenschappers uit mijn netwerk.' Moniek Zuurbier, coördinator.

De projectmentor ondersteunt in denkwerk, wijst je de weg naar (kennis)instellingen en draagt bij in het delen van jouw resultaten met de buitenwereld. Daarnaast is de projectmentor de verbinder met de Academische Werkplaats Gezonde Leefomgeving en houdt de voortgang en opbrengst van jouw onderzoek in de gaten. 

Onze projectmentoren zijn ervaren onderzoekers binnen de AWGL en vaak ook betrokken als lid van de Stuurgroep. Benieuwd wie dat zijn? Ga naar wie is wie.