ISEE: Internationaal Milieu-epidemiologie congres

Komende activiteit

18 september 2022 10:00 tot 21 september 2022 12:00

Hybride: Athene (Griekenland) en online -

Zet in eigen agenda

Ook dit jaar ondersteunen we vanuit de AWGL je deelname aan het internationaal milieuepidemiologie congres ISEE. Het congres is dit jaar zowel digitaal als fysiek te bezoeken.

Kosten

De inschrijfkosten voor online deelname zijn per persoon inclusief btw:
tot 30 juni: 663 euro
tot 31 augustus: 725 euro
vanaf 1 september: 806 euro

We stellen 350 euro beschikbaar per GGD die deelneemt aan de Academische Werkplaats Gezonde Leefomgeving als tegemoetkoming in de kosten. Schrijf je je op tijd in, dan betaalt de Academische Werkplaats dus meer dan de helft!

Wil je fysiek deelnemen? De kosten van fysieke deelname zijn 1.116 euro (incl. 24% btw) bij vroege registratie.

Digitale meeting room

Daarnaast organiseren we een digitale meeting room tijdens het congres waarin we met elkaar discussiƫren over de presentaties, suggesties uitwisselen voor interessante sessies en bespreken wat je met de nieuwe kennis kunt in de praktijk. Vorig jaren was dit een groot succes. Deelname aan deze digitale meeting room is verplicht als je de bijdrage van de Academische Werkplaats ontvangt.
Ben je enthousiast geworden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie hoe je de vergoeding kunt krijgen. Registratie bij de ISEE regel je zelf.


Kijk voor meer informatie en registratie op de site van ISEE