Zin in een keer een live congres? Begin juni organiseert de  International Society for Environmental Epidemiology ‘ISEE Young 2024’ in Rennes, Frankrijk. Dit kleine zusje van het jaarlijkse ISEE- congres is gericht op ‘Early Career’-onderzoekers, wat je ruim mag interpreteren – zolang je jong van geest bent.

Waarin is dit congres nu anders? Er is bij ISEE Young wat meer ruimte voor de jongere generaties dan op het grote ISEE-congres in het najaar. Als congres is ISEE Young vooral laagdrempeliger. Bovendien is het meer op Europa gericht, met (vooral) Europese sprekers en onderzoek wat in Europa is uitgevoerd. Net als op het grote congres zijn er ook interessante keynote speeches en ervaren hotshots die hun ervaring graag delen. En er zijn heel veel netwerkmogelijkheden.

Voor een indruk van het programma, bekijk je die van eerdere jaren hier. Het programma voor dit jaar is nog niet bekend, maar zal worden gepubliceerd op de congreswebsite. Tip: Kijk vooral ook bij de ‘pre-conference workshops’ of er iets voor je bij zit. Vaak zijn dit heel actuele en interessante bijeenkomsten waar je veel kunt leren!

ISEE Young 2024 wordt alleen als te bezoeken congres georganiseerd, er zijn geen online opties. Maar met een locatie op 1,5 uur treinen van Parijs is Rennes ook voor Nederlandse bezoekers heel goed bereikbaar! Voor meer info, waaronder de kosten kijk je op de congreswebsite.

Laat je ons weten als je gaat (of dat overweegt)? We brengen de AWGL-deelnemers dan van te voren vast met elkaar in contact!

Ook de data van het grote ISEE-congres zijn bekend, houd onze website in de gaten als je daar meer over wilt weten.

 

Februari 2024

Wil je graag up-to-date blijven met alle nieuwtjes, schijf je dan hier in!