Om onze deelnemers nog beter te kunnen voorzien in hun kennis- en leerbehoeften, is de AWGL Scholingspagina gelanceerd. Het doel van deze webpagina is om (bij)scholing over Gezonde Leefomgeving laagdrempelig voor onze deelnemers beschikbaar te maken.

Het doel van de AWGL is GGD’en te academiseren op het gebied van Gezonde Leefomgeving. Dat doen we al sinds 2005 door praktijkonderzoek te stimuleren en door (bij)scholing te verzorgen, met name gericht op academische vaardigheden. Met de groeiende aandacht voor het thema Gezonde Leefomgeving kregen we van onze deelnemers steeds vaker ook vragen over inhoudelijke (bij)scholingen. En daar hebben we naar geluisterd.

 

Op onze nieuwe scholingspagina kun je onze webinars terugkijken. Je vindt er zowel de webinars uit onze methodologie-serie, als inhoudelijke webinars vanuit onze onderzoeksprojecten. Ook de webinars die we komend jaar organiseren voor onderzoekers in het ZonMw-programma Gezonde Leefomgeving Integrale Aanpak kun je hier bekijken.  

Op de scholingspagina vind je ook tips voor interessante (bij)scholingen op het gebied van Gezonde Leefomgeving die door anderen worden georganiseerd. En we verzamelen er de beste kijk- of luistertips van inhoudelijk interessante programma’s op radio, tv, podcast of andere media. De komende tijd wordt deze pagina verder aangevuld. Heb je een tip? Laat het ons weten! Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je op zoek naar verdieping rondom het thema Gezonde Leefomgeving? Bekijk de scholingspagina hier.

Wil je op de hoogte blijven en als eerste geïnformeerd worden over nieuwe webinars en updates? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.

 

Oktober 2024

Wil je graag up-to-date blijven met alle nieuwtjes, schijf je dan hier in!