Heb jij een onderzoek of adviestraject gedaan op het gebied van geluid, trillingen of luchtkwaliteit? Vind je het leuk om dit te presenteren op een Nederlands congres voor professionals?

In het najaar wordt weer het Congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit  georganiseerd. Hier komen ambtenaren van rijk, provincie en gemeente samen met onder meer deskundigen van adviesbureaus, GGD en wetenschap om te praten over recente ontwikkelingen in deze belangrijke milieuthema’s. Daarbij is er ook veel interesse in de gezondheidskundige kant van het verhaal.

Heb jij een onderzoek of adviestraject gedaan? En vind je het leuk om dit te presenteren aan een heel enthousiaste en geïnteresseerde groep professionals?  Dien dan uiterlijk 17 mei je abstract in bij het Congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit. Voor meer informatie en het indienen van je abstract zie GTL Congres en Beurs.

Vanuit de AWGL kunnen we GGD’ers ondersteunen bij het schrijven van een abstract. Neem daartoe contact met ons op via de mail.

Wil je graag up-to-date blijven met alle nieuwtjes, schijf je dan hier in!