De International Society of Environmental Epidemiology (ISEE) ken je misschien van het jaarlijks congres. Zij bieden echter meer. Zoals een Youtube Kanaal gericht op scholing.

Via het ‘ISEE Global Educational Channel’ worden vele colleges aangeboden. Veelal van gerenommeerde wetenschappers. En in lengte variërend van een kwartiertje tot drie uur. Daar zit vast ook iets voor jou bij!

ISEE youtube kanaal

Het Youtube Kanaal 'ISEE Global Educational Channel' biedt alle gebruikelijke opties. Je kunt sorteren op datum voor de meest recente colleges en met zoekwoorden jouw favoriete college opspeuren.

Wil je even snuffelen of heb je een brede interesse? Gebruik dan vooral ook de playlists. Je vindt er inhoudelijke lijsten, bijvoorbeeld over klimaatverandering, elektromagnetische velden of luchtvervuiling. Of ben je juist geïnteresseerd in toelichtende colleges over statistiek of epigenetica?

Ook voor de basis kun je op het kanaal terecht. Zo is er bijvoorbeeld een basiscursus milieu-epidemiologie gemaakt De twee colleges van een uur worden door vele universiteiten wereldwijd wordt gebruikt in hun curriculum. En zijn ook gratis voor jou beschikbaar.

Een bijzondere aanrader is ook de playlist van ISEE Young – leer van de topwetenschappers van de toekomst!

 

Augustus 2022

Wil je graag up-to-date blijven met alle nieuwtjes, schijf je dan hier in!