Deze zomer start de AWGL met een nieuw project, in opdracht van ZonMw. We evalueren een flink aantal projecten over gezonde leefomgeving. Lees hier hoe we met onze evaluatie bijdragen aan het programma gezonde leefomgeving.

We evalueren 25 projecten in het ZonMw-programma ‘Gezonde Leefomgeving Integrale Aanpak’ en kiezen hierbij voor een aanpak van lerend monitoren en overkoepelend evalueren. We doen dat samen met Platform 31 en Pharos. Medewerkers van een aantal aan de AWGL deelnemende GGD’en dragen bij aan de uitvoering. Evenals ons coördinatieteam.

Ook interesse hier een rol in te spelen? Bekijk hier onze vacature (Reageren tot 20 juni)

Het ZonMw-programma Gezonde Leefomgeving Integrale Aanpak zet in op de samenwerking tussen verschillende disciplines, domeinen en stakeholders voor een gezonde leefomgeving in de nabijheid voor iedereen. En het (beleids)proces dat daaraan is verboden. Centraal staat het samen leren en het (door)ontwikkelen van kennis. Het programma is onderdeel van het bredere programma Gezonde Leefomgeving dat ZonMw en RIVM uitvoeren in opdracht van het ministerie van VWS. 

De evaluatie gaat in juli officieel van start. Nu alvast een korte impressie van hoe het project er uit gaat zien? Bekijk hier de projectpagina.
Meer informatie volgt in de loop van de zomer.

 

Juni 2024

Wil je graag up-to-date blijven met alle nieuwtjes, schijf je dan hier in!